• +33 6 40460898
 • robert.bles@gmail.com

Roulotte online

Roulotte online

It took us a will to finish the roulotte. But from now on you can book it via our website www.chezbles.fr or www.booking.com . Our roulotte is offgrid. This means that you are not connected to a powergrid, service pipe or sewerage. That doesn’t mean you have to forgo, it’s just a different approche. Our roulotte is equipt with solar energy for electricity, outdoor shower solar heated water (on warm days), ground refrigerator and waterbag for drinkingwater.  

In the near future our roulotte will be equiped with a little buiding with shower and a dry toilet. For te moment you can use our shower in the main building situated 200 meter from the roulotte.

 

admin

3 thoughts on “Roulotte online

Thieu en Sandra van Zundert (THOR)Posted on  10:07 am - Jun 6, 2020

Hoi Robert en Daniëlle. Wij zijn van plan om een paar dagen bij jullie te komen logeren van dinsdag 25 augustus t/m vrijdag 28 augustus 2020! Is dat nog mogelijk??

  adminPosted on  9:19 am - Jun 7, 2020

  Hoi Thieu en Sandra,

  25 augustus t/m 28 augustus is nog vrij. Ik neem aan dat jullie in de roulotte willen verblijven omdat je op het bericht “roulotte online” hebt gereageert. Natuurlijk is het ook mogelijk om in één van onze kamers te verblijven. Als je wilt kun je ook via whats-app bellen om het één en ander vast te leggen.

  Gr. Robert en Daniëlle
  0033 6 40 46 08 98

   adminPosted on  9:44 am - Jun 7, 2020

   Ik was nog vergeten te zeggen dat Thor-leden 10% korting krijgen, dus voor 4 nachten komt dit neer op 248Eur – 10% = 223.20 Eur incl. onbijt. Laat snel even iets weten zodat ik de kamer kan dicht zetten.

Leave your message